te sem találod az ideális arckrémet?

40-es éveidben jársz és úgy érzed ideje lenne egy neked való arckrémet választanod? Szeretnéd megőrizni hosszú távon az ápoltságod és fiatalos megjelenésed, de nem tudod mire van szüksége a bőrödnek?

Bizonyára téged is befolyásol az idő múlása, melyet szeretnénk lassítani. 20-as éveinkben bele sem gondoltunk, hogy mekkora súlya van a rendszeres arcápolásnak. Így mikor később változtatni szeretnénk, két dologgal biztosan szembesülünk: a hatalmas választékkal és az ezzel járó problémákkal.

Előfordulhat hogy a krém:

  • nem szívódik be jól
  • nem hidratál
  • nehéz, zsíros érzetet kelt
  • allergiás reakciót vált ki
  • nincs látható eredménye

Eleged van ebből és az igazira vágysz, mely valóban bizonyít?! Unod a kísérletezést?

újdonság a piacon!

Minden nő olyan termékekre vágyik, melyekre nyugodtan rábízhatja arcbőrét, hiszen a legjobbat érdemeljük! Számodra mi a legfontosabb? A jó állag? Lifting hatás? Természetes összetevők?

Van egy jó hírünk! A változó korú hölgyek igényeit figyelembe véve megalkottuk a Silver-Age 40+ termékcsaládot!

Első termékünk, a Silver-Age 40+ nappali arckrém egy könnyen felszívódó, erősen hidratáló, lifting hatású készítmény, mely az arc, nyak, valamint a dekoltázs ápolására ajánlott. Nappali használatakor felvihető a smink alá, fényvédő hatásával kiszűri a káros UV sugárzást!

Orchidea és goji bogyó őssejt kivonat tartalma felelős a lifting hatásért, amely hozzájárul az arcélek megemeléséhez. C-vitamin tartalma miatt vitalizáló és feszesítő hatása van. Hyaluronsav és kollagén, valamint alga tartalmának köszönhetően simítja a ráncokat és frissíti a kezelt bőrfelületet. Ezüst szuszpenzió tartalma felelős a bőr felületének méregtelenítéséért.

Természetes összetevőkkel a magabiztos hölgyekért - ez a Silver-Age!

Nem csak az arcbőröd, a környezet is fontos számunkra!

A termék megalkotása, gyártása során kötelességünknek éreztük, a társadalmi szerepvállalást:

  • Termékünk hazai fejlesztés eredményeként jött létre.
  • Energiaellátásunk egy részét napelemek adják.
  • Igyekszünk magyar cégektől beszerezni alapanyagainkat.
  • Gyártó üzemünkben is fontos a környezetvédelem, nem gyártunk fölösleges külső csomagolást (dobozt). Ennek összegét minden eladott termék után egy állatmenhely számára adományozzuk.

álomból valóság

A termék megálmodása, a folyamat kitalálása és a gyártási projekt összefogása a Házi Kft.-hez - azon belül Vincze Judithoz tartozik.

„Végzettségemet és szakmai hátteremet tekintve, mérnökként dolgoztam a gyógyszeriparban és kozmetikai területen az elmúlt 23 évben. Munkám során tapasztalatot szereztem termékfejlesztésben, technológiai területen, valamint termelésben.


Régóta vágytam egy olyan termékre, ami minden igényemet maximálisan kiszolgálja. Meguntam a keresgélést, a sok drága, de eredménytelen próbálkozást, és végül saját kézbe vettem a fiatalosságom megőrzését. Ebbe a termékfejlesztési folyamatba 10 hónapja kezdtem bele, és igyekszem a legjobb tudásom szerint kiszolgálni a 40+ korosztály igényeit a bőrápolás területén. A termék fejlesztését és gyártatását a több évtizedes múlttal rendelkező Silanus Kft.-vel közösen végezzük.”

- Vincze Judit

A termékről mondták

“Imádom a könnyed textúráját, a púderes illatát. Nem hagy zsíros réteget a bőrömön, ezáltal egész nap könnyed, üde arcérzetem van. Kellemes, egészséges színt kölcsönöz egész napra.”

(Máté Annamária)

„A krém a bőrre könnyen felvihető, gyorsan és zsíros fény nélkül felszívódik. Kellemes illatú, selymes tapintású. Egész nap észrevétlenül, lágyan táplálja a bőrt.”

(Berecz Boglárka - mesterkozmetikus)

„Nagyon érzékeny és száraz az arcbőröm, ezért a legtöbb arckrém korábban kiütött, vagy bőrpírt eredményezett. A Silver-Age nappali arckrém használata során az arcom sokkal teltebb, puhább, finomabb tapintású lett és a legnagyobb örömömre semmilyen allergiás reakciót nem váltott ki. Végre megtaláltam a tökéletes arckrémet a bőrömnek! Kellemes az illata, nedves arcbőrön könnyen beszívódik, nem lesz fényes tőle a bőröm, így pár perccel a krém használata után már tudok sminkelni. Engem mindenképpen meggyőzött!”

(Ágics Viktória)

próbáld ki most legújabb termékünket!

Arcbőröd hálás lesz érte!

Silver-Age 40+
nappali arckrém

bőrfeszesítő
és lifting hatással

7 490.- Ft

(+ ingyenes szállítás, utánvétes fizetés)