Gyermeke nem érti a tananyagot?

Gyakran tapasztalja, hogy gyermeke szorongással készül dolgozataira? Mikor tanulásról van szó, szinte fizikai tüneteket produkál? Úgy látja, teljesen elfogyott motivációja és „utálja a tantárgyat”?

Szülőként bizonyára megoldást szeretne erre a problémára!

Minden egy rossz emléknél kezdődik!

A gyermekek többségének általában nem tantárgyakkal van problémája, sokkal inkább a hozzá kapcsolódó emlékekkel. Elég egy kínos szituáció, egyetlen tanár vagy osztálytárs, aki azt érezteti gyermekünkkel, hogy nem képes megoldani a feladatot.

Az önbecsülés hiánya gyakori jelenség általános iskolás és középiskolás gyermekeknél egyaránt. Ha nem kezeljük az alapok hiányát, akár egész életükre is kihatással lehet!

Így mikor a tanulásnak lelki és fizikai tünetei is jelentkeznek, érdemes mihamarabb megoldást keresni az alapok pótlására!

Delta t Oktatási Központ

Megtaláljuk a problémája gyökerét

A tudás szabadság. Az ehhez vezető utat senki nem veheti el. Mi pedig azért hoztuk létre Oktatási Központunkat, hogy bárki és mindenki könnyedén rátalálhasson erre. Küldetésünk, hogy valóban a problémát kezeljük, egészen az alapoktól! Minden órarendet személyre szabottan, gyermeke igényei szerint állítunk össze az adott tantárgyból!

Azoknak a gyerekeknek, akiknek alább hagyott az önbecsülése, segítünk visszanyerni azt! Segítünk, hogy visszatérjen a motivációja és megszeresse az adott tantárgyat!

Címünk: 1134 Budapest, Váci út 19.

INGYENES próbaóra

Hiszünk abban, hogy ahány gyermek, annyi féle igény és elakadási lehetőség. Célunk, hogy mindenkinek személyre szabott órákat állítsunk össze, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el egyénenként!

Hogyan tesszük ezt lehetővé?

1

Első lépésként 60 perces ingyenes próbaóránkon vesznek részt a gyermekek, akár szüleikkel együtt!

2

Az óra során a szaktanár felméri a gyermek tudását, ad egy képet arról, hogy hol akadt el, melyik volt az a tananyag ahol a nehézségei vannak.

3

Javaslatot kapnak a közös felkészülés menetére és idejére. Folytatódik a közös munka!

Tantárgyaink

Matematika

Magyar nyelv és irodalom

Történelem

Angol

Német

Földrajz

Alsós felkészítés

Küldetésünk

„Hír Tibor vagyok, a Delta t Oktatási Központ megálmodója. Közel 30 éve dolgozom tanárként, sok mindent megtapasztaltam már matematika-kémia- informatika szakos tanárként. Egy olyan csapatot építek, amely olyan tanárokból áll, akiknek életcélja a gyerekek oktatása, segítése, az adott tantárgy megszerettetése, és nem utolsósorban a tanulók önmagukba vetett hitének visszaállítása, a kudarcok elkerülése és a sikeres tanulás megvalósítása.

A Delta t Oktatási Központ egy olyan szervezet, egy olyan közösségi színtér, amely biztosítja a professzionális oktatást a szolgáltatást igénybe vevőknek minden oktatási formában. A magas minőségű szolgáltatás nyújtásának a bázisa részben az eddig megszerzett szakmai tudás, a sikeresen működő tanulási módszertanunk, valamit a magasan kvalifikált tanárok és egyéb itt dolgozók kompetenciája és attitűdje.”

Óráink

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Rólunk mondták

Szülői vélemények

„Tegnap megvolt az első óra. Kiderült, hogy Igi tanulja a matekot, érti is csak vannak hiányosságok, lyukacskák ezért nem jut a hármasnál tovább. Tibivel „alapoznak, falaznak, vakolnak". Célt is kitűztek. Pont arra értünk haza, hogy nevetgélve tudatba emelnek egy képletet. Na a szülői szív ilyenkor pillangó üzemmódban repked, hogy ez de jó!!! A végén Igi kijön és majdnem bőgve, nevetve mondja, basszus, ha én ezt a barátomnak elmesélem... én ezt már értem, eddig senki nem magyarázta el a lényeget. Ennyi, megérkezett, szerencsés gyerek. Most már elhiszi nekünk, hogy ő nem buta, csak eddig még nem találkozott azzal a nagy betűs Tanárral.”

CS.B.

„Hálásan köszönöm a Delta t Oktatási Központnak, hogy a fiaimat tanítják évek óta. Különösen köszönöm a Tibinek, aki matematikát tanít a gyermekeimnek, kitűnő munkát végez, nagyon ért a gyermekek nyelvén. Mindkét gyermekemmel megszeretette a matematikát az iskolai jegyeken is meglátszik. Nagyon jó tanár biztos tudással. Tamás egy rugalmas, türelmes, kedves, nagyon jó angol tanár. Jól felismeri a gyermekek hiányosságait, ami alapján pontosan tudja, melyek azok a nyelvtani, illetve szókincsek, amiket át kell néznie a gyermekekkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Oktatási Központot!!”

G.E.

Diákjaink mondták

„Nagyon jól éreztem magam a töri felkészítéseken, mindig is érdekelt a töri, és általánosban végig dicséretes ötös voltam, aztán gimiben leromlottam kettesre, a folyamatos tanárváltások és amiatt, hogy nem tudtak rendesen tanítani. Majd 12. osztályban rájöttem, hogy emeltezni szeretnek töriből, mert mégis érdekelt. Elmentem a Lacihoz, és mindig úgy volt, hogy két órát leszek ott, de végül annyit beszélgettünk, hogy általában estig ott voltam. Minden kérdésemre tudott választ adni, és éreztem, hogy egy rég elveszett érdeklődésemet kaptam vissza. Végül kidolgoztam 3000 év történelmét, és ötös lett az érettségim, most meg a tanultakból tudok segíteni azoknak a barátaimnak, akik megbuktak töriből, és készülnek a szóbelire.”

N.SZ.

„Boldogan jelentem, hogy átmentem a matek pótvizsgán, méghozzá 4-es érdemjeggyel! Szeretném megköszönni a sok türelmet és törődést!”

K.B.

Gyermeke általános,- vagy középiskolás?

Szeretné mihamarabb pótolni alapjait és előkészíteni a továbbtanulását?

Kérjen időpontot INGYENES próbaóránkra MÉG MA!

Töltse ki űrlapunkat, mi pedig hamarosan visszahívjuk!